Team Mannenavonden organiseert weer mannenavonden

Wat doen we op de avonden?

Het doel van de avonden is elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten en gezellig te babbelen over van alles en nog wat. Dat kunnen de plaatselijke, landelijke of wereldproblemen zijn. Dat kunnen ook levensvragen zijn of onderwerpen met christelijke raakvlakken. Of gewoon lekker jouw mening geven over de sport, de politiek of het weer. De gesprekken vinden niet persé in grote groep plaats, maar ook 1 op 1. Het is maar net waar jij je het prettigst bij voelt en op dat moment behoefte aan hebt.
Soms is er een (klein) deel van de avond activiteit. Zo hadden we al eens spelavonden met voetbalspel, sjoelbak, dartbord e.d. Ook speelden we al eens onze eigen versie van 'Ik hou van Holland'. Keken we een keer een film en speelden we diverse quizzen zoals een Bijbelquiz of een Veneger fotoquiz.
Alle avonden worden omlijst met een inloop tussen 19.30 en 20.15 uur, waarbij je verwelkomd wordt met koffie en koek(je). In de loop van de avond gaan we over naar een hapje en drankje. Een vaste eindtijd is er niet, die bepalen we samen. De avonden zijn gratis, het is wel vereist dat je een goed humeur meebrengt.

Voor meer informatie kijk je op www.mannenavond.mozello.nl